Stacks Image 25
Stacks Image 27
Stacks Image 29

Irene Kuiper (1959) is afgestudeerd als zowel fysiotherapeut (Academie Leffelaar, Amsterdam 1983) als osteopaat (Flanders Int. College of Osteopathy, Antwerpen 1996). Als maatschapslid is zij van 1984 tot 2007 werkzaam geweest bij een praktijk in Roelofarendsveen en sinds 1990 ook als maatschaplid bij een praktijk in Overveen. Door het terug treden uit de maatschap in Roelofarendsveen en de kennismaking met de ARP in die periode is de mogelijkheid geschapen van een nieuwe uitdaging in de vorm van Fysiopraktijk ‘De Meer’ die zij samen met Kim starten in november 2008. Irene heeft haar kennis verbreed met echografie en dryneedling. Als therapeute is zij tevens betrokken geweest bij de begeleiding van zowel het Heren als Damesteam van Hockeyclub Bloemendaal en het Nederlands Dames Volleybalteam.
Petra Harder-Snijders Blok (1965) is afgestudeerd fysiotherapeut (Haarlem, 1989). Na haar studie is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in Zwitserland, eerst in een algemene praktijk en later als plaatsvervangend chef therapeute bij Klinik Hirslanden Zürich met als specialisatie hartrevalidatie. Na terugkeer in Nederland heeft zij bij verschillende praktijken gewerkt, deed begeleiding van het Damesteam van Hockeyclub Bloemendaal om in 2006 toe te treden in de maatschap Fysiotherapie Overveen. Petra is algemeen fysiotherapeut en daarnaast gespecialiseerd in RSQ, dryneedling en torticollus spasmodica. Daarnaast ondersteund zij de begeleiding van het eerste elftal van BVC Bloemendaal.
Gaël Brétin (1989) is afgestudeerd fysiotherapeut (Hoge school van Amsterdam) en manueel therapeut (SOMT Amersfoort 2019). Sinds 2015 is ze werkzaam bij fysiotherapie Overveen. Gaël richt zich vooral op manuele therapie en heeft haar kennis verbreed met dry needling.